Magazin
Moderator

HABER MERKEZİ - 11 Eylül 2024'te gerçekleştirilen Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda, Cemre Üker, ikinci olarak ülkemizi Miss Supranational'da temsil etme hakkı kazanmıştı.
Ünlü yıldızın hayranları şokta! Düğün beklenirken Sydney Sweeney yüzük attı
Cemre Üker, Miss Supranational yarışmasına katılamayacağını bildirdi.

Üker, Miss Turkey'e yaptığı açıklamada; "İçinde bulunduğum bazı resmi süreçler nedeniyle ne yazık ki haziran ayında gerçekleşecek yarışmaya katılamayacağım. Önümüzdeki günlerde Fransa'ya giriş yapacağım ve pasaport işlemlerin başlayacak. Bununla birlikte, 20 Mayıs - 11 Haziran tarihinde vatandaşlık bürosuyla oldukça önemli duruşmalarım olacak. Avukatım, bu süreçte Fransa'da bulunmamın dosyamın seyri açısından büyük önem taşıdığını ifade etti. Bu nedenle bu kararı almak durumunda kaldım ve durumu sizlerle vakitlice paylaşmak istedim. Gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
Uzak Şehir'in Kaya'sı Atakan Özkaya'dan aşk itirafı! 'Karasevda değillerdi, renkleri vardı'
Miss Turkey tarafından yapılan resmi duyuruda ise; Cemre Üker'in Miss Supranational yarışmasına katılamayacağını bildirdiği ve nedenle güzellik tacının geri alındığını açıklandı. Cemre Üker'den alınan tacın Candan Şeviktürk'e verildiği de belirtildi.
Miss Turkey tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Alıntı Metni
CANDAN ÇEVİKTÜRK KİMDİR?
21 yaşında ve 1.73 boyunda olan Candan Şeviktürk, Universita Degli Studi Di Torino Hukuk Fakültesi Uluslararası Hukuk 4. sınıf öğrencisi.

'İşte Benim Stilim' için tarih belli oldu! İşte jüri koltuğundaki 3 isim