Magazin
Moderator

HABER MERKEZİ - Sosyal medyadaki videolarıyla belli bir takipçi kitlesi kazanan fenomen Yasemin Sakallıoğlu, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Burak Yırtar ile 2021 yılında dünyaevine girdi.
Berk Atan'dan sağlık durumu hakkında yeni açıklama! 'Kaburgamda 6 kırık var'
Sakallıoğlu'nun günlerdir hikaye ve paylaşım yapmaması, sevenlerini endişelendirmişti. Instagram hesabından konuyla ilgili bir açıklama yapan komedyen, kayınvalidesinin sağlık durumunun kötü olduğunu duyurmuştu.

Sakallıoğlu, kayınvalidesinin felç geçirdiğini şu sözlerle paylaşmıştı:
"Benim komik, tatlı kayınvalidemin beynine pıhtı attı ve maalesef felç oldu, eşimin yanında olmaya çalışıyorum. Hayat sanırım bazen böyle bir yer. Üst üste geliyor kötü şeyler. O yüzden yarın aile büyüklerinize sarılın. Hayat neler getirir hiç bilinmiyor. Bizim aileye de, bekleyen herkese de sağlık sıhhat nasip olsun."
Survivor yarışmacıları İstanbul'da aileleriyle buluştu, gözyaşları sel oldu
SAHNEDE DUYGUSAL ANLAR
36 yaşındaki komedyen, Avrupa turnesinin programında yer alan Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da sevenleriyle buluştu. Gösterisinin sonunda sahnede kendisine doğum günü sürpriz yapılan Sakallıoğlu, duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarına hakim olamadı.

'SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI
Ünlü isim, kendisini izlemeye gelen seyircilerine teşekkür ederek ''Çok teşekkür ederim. Size karşı hep gerçek oldum hayatım boyunca yine gerçek olacağım. Annem beni doğururken çok mu mutsuzmuş bilmiyorum, ben hiçbir doğum günümde mutlu olmadım bugüne kadar. O yüzden bu bana o kadar güzel geldi ki teşekkür ederim.'' diye konuştu.
Aslı Hünel'den duygulandıran paylaşım! 'Annem seni çok özledim'
''HAYATIMIN EN GÜZEL YAŞI OLACAK''
Komedyenin duygulandıran konuşması izleyenlerden büyük alkış aldı.

Yasemin Sakallıoğlu, o anları sosyal medya hesabından ''Hayatımın en güzel yaşı olacak belli. Sizin sayenizde'' notuyla paylaştı.
Anıl Altan ve Pelin Akil çifti boşanıyor mu? Doğum gününde dikkat çeken detay