HABERLER: Volkan Konak’ın yıllar önceki sözleri ortaya çıktı! 'Baba tarafına uysak 58’de öldük'

Magazin

Moderator
67ee5ccaa3644265fe0d8952.jpg

HABER MERKEZİ - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) konser sırasında fenalaşarak yere yığılan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden ünlü sanatçı Volkan Konak'ın cenazesi, baba ocağı Trabzon’un Maçka ilçesinde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Güney Mahallesi'nde toprağa verildi.

Survivor'da dokunulmazlık heyecanı! Eleme potasına giren isimler belli oluyor

VASİYETİ YERİNE GETİRİLDİ

Karadeniz müziğiyle özdeşleşen, güçlü sesi, şiirsel şarkı sözleri ve modern düzenlemeleriyle 'Kuzeyin Oğlu' olarak tanınan 58 yaşındaki ünlü sanatçı Volkan Konak, 2 Nisan'da öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrası vasiyeti üzerine Güney Mahallesi’ndeki aile kabristanlığındaki babasının mezarının yanındaki ceviz ağacının altında toprağa verildi.

67ee5d35a3644265fe0d895a.jpg

SÖZLERİ ORTAYA ÇIKTI

Sanatçının ani ölümü, müzik dünyasını ve hayranlarını yasa boğarken, Volkan Konak'ın 2019 yılında Almanya’da verdiği bir konserde söylediği sözler ortaya çıktı.

67ee5d53a3644265fe0d8960.jpg

Konak’ın konser sırasında sahnede yaptığı esprili konuşmada, “Baba tarafına uysak 58’de öldük” ifadelerini kullanması, sosyal medyada gündem oldu.

Pınar Deniz anne oldu! İşte ünlü çiftin bebeklerine verdikleri isim

SABAHA KADAR ŞARKI SÖYLEYEREK AĞLADI

Yaklaşık 3 ay önce memleketine gelerek babasının mezarını ziyaret eden Volkan Konak'ın babasının mezarında sabaha kadar şarkı söyleyerek ağladığı ve eşi, ablası ve kuzenine mezarlıktaki bir ceviz ağacının altına gömülmeyi vasiyet ettiği ortaya çıktı.

67ee61bda3644265fe0d8990.jpg

''BABASININ MEZARINA YATTI''

Güney Mahallesi Muhtarı Oktay Koçhan, Volkan Konak’ın geçtiğimiz aylarda mezara gelerek vasiyetini verdiğini belirterek, "2-3 ay önce geldi. Gece saat 2’lerde beni çağırdılar. Ablası, eşi, kuzeni ile beraber mezara gittik. Orada babasının mezarına yattı, şarkı söyledi ve ağladı. 'Beni ceviz ağacının altına gömün' dedi. 'Vasiyetimdir, beni buraya gömün' dedi. Ben de 'Volkan ağabey sırayla gidiyor, olmaz, uzak kalıyor' dedim. 'Ben hesapladım, benim öleceğim zaman buraya geliyor' dedi. Onu söyledikten sonra kimse ölmedi. Böyle olunca ablası, eşi ve kuzeni ile mezar yerini belirledik. Ceviz ağacının altında oturduğumuz bank vardı, orayı açtık. Babasının mezarına yatıp şarkılar söylemişti. Gün ağarana kadar oradaydık" ifadelerini kullanmıştı.

Eşine ve çocuklarına aşık bir adam! 'Kuzeyin Oğlu' 30 yıl sonra hayalindeki düğünü yaptı

Geri