Magazin
Moderator

HABER MERKEZİ - 'Muhteşem Yüzyıl Kösem', 'İsimsizler', 'Gülümse Kaderine', 'Gönül Dağı' gibi birçok yapımda yer alan ünlü oyuncu Sude Zülal Güler, kariyeri ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminde yer almaya devam ediyor.
Berk Atan'dan sağlık durumu hakkında yeni açıklama! 'Kaburgamda 6 kırık var'
23 yaşındaki güzel oyuncu, 2 yıl önce annesi Aylin Güler’i kanser nedeniyle kaybetmişti.

''HUZUR BUL ANNEM''
Annesini son yolculuğuna uğurlayan ünlü isim, yaşadığı tarifsiz acıyı Instagram'dan ''Benim bebeğim, benim güzel kalplim, benim güzel annem, en iyi arkadaşım, sana nasıl veda edilir bilmiyorum, ama bunun bir veda olmadığını da biliyorum, sana o kadar çok şey söylemek istiyorum ki, dünyanın en iyi annesi. Seni çok seviyorum, en çok da senin için her şeyin çok güzel olacağına söz veriyorum. Şimdi çok güzel bir yerdesin, seni güzel Allah’ıma emanet ettik, cennetinde huzur bul annem'' sözleriyle paylaşmıştı.
Survivor yarışmacıları İstanbul'da aileleriyle buluştu, gözyaşları sel oldu
''ÇOK ÖZLEDİM''
Sude Zülal Güler, 46 yaşında hayatını kaybeden annesini 2. ölüm yıl dönümünde sosyal medyadan paylaştığı mesajla andı. Daha önceden yayınladığı, annesinin ve bebeklik halinin yer aldığı videoyu alıntılayan oyuncu, ''Nasıl geçti 2 yıl sensiz, çok özledim anacım'' notunu düştü.

Annesine özlemini dile getiren Güler'e takipçilerinden çok sayıda başsağlığı mesajı geldi.
Anıl Altan ve Pelin Akil çifti boşanıyor mu? Doğum gününde dikkat çeken detay