Birinci yıllarını kutladılar! Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü'den aşk dolu sözler

Magazin

Moderator
681d90fde24ef2ba86bc033b.jpg

HABER MERKEZİ - 'Dargın', 'Yalan', 'Lan', 'Ara' gibi şarkılarıyla adını geniş kitlelere duyuran şarkıcı Zeynep Bastık ile yakışıklı oyuncu Serkay Tütüncü, geçtiğimiz yıl aşk yaşamaya başlamıştı. Çiftin aşkı doludizgin devam ederken kutlama paylaşımları geldi. Aşkta bir yılını dolduran çift Instagram hesaplarından fotoğraflar paylaştı.

Wanda Nara'dan yine olay olan paylaşım! 'Beni gerçekten sevmedi'

Zeynep Bastık yaptığı paylaşımda, "Hayatımın aşkı... Dünyada geçirdiğim en ışıltılı yıl için teşekkür ederim... Her günümü bir şarkı haline getirdin. İyi ki benim sevgilimsin... 365 gündür dizinde uyumak harika bir şey... Sonsuz senelerimiz olsun" dedi.

681d903ee24ef2ba86bc0333.jpg

Serkay Tütüncü de, "Minicik biri nasıl bu kadar yer kaplar. Sen benim; hayata çaktırmadan, göz ucuyla gelmesini beklediğim şeysin. Enerjini yediğim. İyi ki benimsin. Herkesi uyutup sabaha kadar dans ettiğimiz, gün batımında saatlerce sustuğumuz, akşam yemeği hazırlarken kahvaltıda ne yiyeceğimizi sorduğun yıllarımız olsun." ifadelerini kullandı.

681d9057e24ef2ba86bc0335.jpg

İki ünlü ismin paylaşımı binlerce beğeni aldı.

681d9077e24ef2ba86bc0337.jpg

Geri