Dünyadan Haberler
Moderator
Galler Prensesi Kate Middleton, kanser teşhisini açıkladıktan yaklaşık 10 ay sonra Salı günü kanserinin iyileşme sürecine girdiğini ilk kez paylaştı. Prenses Kate açıklamayı tedavi gördüğü Londra hastanesini ziyaret ettikten sonra sosyal medya üzerinden yaptı.
KANSERİ YENDİ
Prenses Kate, resmi sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Geçtiğimiz yıl boyunca bana çok iyi baktıkları için tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etmek amacıyla hastaneyi ziyaret ettim. Her şeyin üstesinden gelirken William ve benimle birlikte sessizce yürüyen herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Daha fazlasını isteyemezdik.
"Hasta olarak geçirdiğim süre boyunca gördüğümüz ilgi olağanüstüydü.... Şimdi iyileşmeye odaklanmaya devam ediyorum. Kanser teşhisi konulan herkesin bileceği gibi, yeni bir normale uyum sağlamak zaman alır. Ancak önümüzde yılı dört gözle bekliyorum. Beklenecek çok şey var. Desteğiniz için herkese teşekkür ederim."
KEMOTERAPİYİ EYLÜL AYINDA BİTİRDİ
Prenses geçtiğimiz Mart ayında bir karın ameliyatının ardından kanserin keşfedildiğini ve önleyici kemoterapi gördüğünü açıklamıştı.
Eylül ayında ise kemoterapiyi bitirdiğini söylemişti.
KRAL CHARLES'IN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR
Buckingham Sarayı, Şubat ayında Kral Charles'ın kanser olduğunu ve tedaviye başlayacağını duyurdu.
Sadece altı hafta sonra, Galler Prensesi'nin kemoterapi gördüğü duyuruldu. Kraliçe Elizabeth'in ölümünün ardından tahta geçen Kral Charles'ın tedavi süreci devam ediyor.
Venezuela'dan Hollanda, Fransa ve İtalya'ya diplomatik sınırlamalar