Haberler
New member

Antalya'da oluşan hortum ortalığı savaş alanına çevirdi. Hortum 2 tonluk bungalovu 30 metre sürükledi, minibüsü otomobillerin üzerine fırlattı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde etkili olan kuvvetli yağış sonrası oluşan hortum bir iş yerinde büyük ölçüde zarar oluşmasına neden oldu.

Manavgat'ta gece saatlerinde başlayan ve sabah etkisini artırarak devam eden sağanak yağış günlük yaşamı olumsuz etkilerken, saat 11.30 sıralarında çıkan hortum, Manavgat-Antalya D-400 Karayolu yan yol üzeri, Gültepe Mahallesi'nde bulunan iş yerine büyük zarar verdi.

Hortum, iş yerinin önünde örnek olarak bulunan 2 ton ağırlığındaki üçgen evi otomobillerin üzerinden uçurup 30 metre ileride ters döndürürken, çatısını iş yerinin önünde park halindeki otomobillerin üzerine attı.

Hortumun havalandırdığı bir minibüs de otomobilin üzerine düştü. Hortumun meydana gelmesinden kısa süre önce elektrik kesintisi meydana geldiği, iş yerinde bulunanların otomatik kapıyı kapatmak için iş yerinin önünde beklediği sırada hortumun meydana geldiği, iş yeri çalışanlarının facianın eşiğinden döndüğü bildirildi. Diğer taraftan hortum anında Manavgat-Antalya yolunda seyir halindeki bir otomobil hortumdan etkilenirken otomobilde büyük ölçüde zarar oluştu.