Haberler
New member

Adana'da, Mert Taşkömür ve T.Y. "kız arkadaşa mesaj atıldı" iddiasıyla tartıştı. Ailelerin de karıştığı kavgada TY'nin babası bıçaklanarak öldürüldü.
Olay, 31 Mart günü Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde meydana geldi. 17 yaşındaki T.Y., iddiaya göre, komşuları Mert Taşkömür’ün (18) kız arkadaşı S.Ş.’ye (16) sosyal medya üzerinden mesaj gönderip, sokakta da laf attı. İki aile arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Taşkömür, T.Y.’nin babası Engin Yıldız’ı bacağından ve kasığından bıçakladı. Yıldız kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli kaçtı. "KİMSEYİ BIÇAKLAMADIM" Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Engin Yıldız ilk müdahalesinin ardından Yüreğir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Yıldız, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Mert Taşkömür’ü saklandığı eve yapılan baskında gözaltına aldı. Emniyete götürülen Taşkömür, sorgusunda, “Karşı taraf bize saldırdı. Ben kimseyi bıçaklamadım” dedi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mert Taşkömür, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.